Bli medlem

Det är enkelt att ansöka om medlemskap i MPI Sweden chapter.

Bli medlem
Det finns massor av bra anledningar till att bli medlem i MPI, här är några av de viktigaste: 

NÄTVERKA I SVERIGE, EUROPA OCH VÄRLDEN | MPI är världens största nätverk inom den internationella mötesindustrin. Totalt finns närmare 19 000 medlemmar i över 60 länder. I Sverige finns det ca 100 medlemmar som är aktiva inom mötesindustrin och vi siktar på att bli många fler. MPI Sweden erbjuder många tillfällen till att nätverka med kollegor i mötesbranschen. 

EGEN UTVECKLING | MPI Global erbjuder ett antal utbildningar online för mötesindustrin (CMM, HMCC, CMP). Det anordnas även konferenser och event med rabatterade priser för medlemmarna. Den största möteskonferensen som anordnas av MPI i Europa är EMEC (European Meetings and Event Conference). Dessutom arrangerar MPI Sweden seminarier med föreläsare som är relevanta för mötesindustrin samt den nystartade serien Mötesstöd by MPI där planners får  möljighet att möta leverantörer och lära sig mer olika typer av mötesteknologier.  

DELTA I UTVECKLINGEN | En viktig del av att vara medlem i MPI är att du själv är aktiv och delar med dig av dina kunskaper, ditt nätverk och dina idéer. På så sätt får du vara med att forma framtidens mötesindustri, inte bara i Sverige, utan i hela världen. 

REKRYTERA | MPI är en perfekt miljö för att hitta nya medarbetare, både erfarna och nyutbildade. Som medlem har du möjlighet att lägga ut jobbannonser på MPI:s facebooksida och nyhetsbrev. 

VISA UPP DIG SJÄLV | Genom MPI finns också mycket goda möjligheter att visa upp vad ditt företag eller du själv gör och kan. Ju mer aktiv du är desto mer kommer du att synas i nätverket. 

NYHETER & FORSKNING | Senaste nyheter och färska forskningsresultat  från mötesindustrin får du som medlem genom MPI Global. 

STIPENDIER | MPI Foundation stöttar MPI:s medlemmar eller chapters i olika projekt. 

KANSKE OCKSÅ NÅGOT HELT ANNAT | Ditt MPI-medlemskap blir vad du gör det till! Du kan vara med och utforma nya aktiviteter, event på just din ort eller skapa något helt nytt tillsammans med andra MPI-medlemmar - allt för att utveckla och stärka mötesindustrin och oss som jobbar i den. 

_____________________

Titta gärna på MPI:s internationella webbsida: www.mpiweb.org, där hittar du massor av information om alla internationella projekt som MPI driver. Vill du vara med i vårt omfattande medlemsarbete? MPI Sweden chapter ser gärna engagerade medlemmar och vi har många av våra medlemmar som har något uppdrag inom svenska MPI.

PRIS NYA MEDLEMMAR | för ett års medlemskap är € 375 för planners och € 500 för suppliers varav € 50 är en administrativ avgift. Är du studerande på högskola eller KY/YH betalar du bara € 40. 

PRIS FÖRNYELSE AV MEDLEMSKAP | När du förnyar ditt medlemskap är priset € 325 för planners och € 450 för suppliers.